i

i

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Jauhottomat letut/vohvelit



IMG_2106


Kesä on lettujen aikaa.
Kuinka hyvältä se maistuukaan muurikkapannulla paistettu lettu, tuoreiden mansikoiden kera.
Huono puoli niissä on vain se, että taikina on yleensä tehty vehnä- tai ohrajauhoista ja voita on lisätty ihan mukavasti joukkoon.

Itse vehnää välttelevänä, olen testaillut muutamita lettuohjeita, ja tämä on ehdottomasti mun suosikki.
Tätä ohjetta en muurikalla ole vielä kokeillut, mutta voveliraudalla paistettuna toimii ainakin hyvin.
Jauhoja ei tarvita ollenkaan, ja hyvällä omalla tunnolla voit syödä vaikka kaikki 5 vohvelia.

Tällä ohjeella taidetaan tehdä meillä letut tästä eteenpäin, nimittäin nämä maistui myös lapsille hyvin.
Suosittelen!



1 kommentti:

  1. Pitääpä kokeilla seuraavaksi kun lettuja mieli tekee! :)

    VastaaPoista